Buku teks copywriting. Ini vaksin copywriting anda.

Tiada lagi masalah kekeringan idea untuk buat copywriting lepas ni.

Kami nak bogelkan langkah demi langkah untuk anda hasilkan ayat jualan (copywriting) yang menyentuh emosi sampai prospek anda tak sabar nak buat pembelian…nak ke nak?

KENAPA NAK BERGANTUNG DENGAN TEMPLATE COPYWRITING KALAU BOLEH BUAT SENDIRI?

Apa pilihan yang anda ada sebelum ni untuk dapatkan copywriting yang menarik? Beli template copywriting yang ada 3 je copywriting untuk bisnes anda? atau, upah orang untuk buatkan copywriting anda? Cukup ke?

Ikut pengalaman saya sebagai internet markerter, anda perlukan beribu copywriting untuk perniagaan anda untuk dapatkan satu copywriting yang betul-betul menghasilkan jualan. Persoalannya, susah ke nak buat ayat iklan ni?

Tak susah jika anda berilmu, sebab tu dalam eBook ni saya nak berikan anda panduan langkah demi langkah cara bagaimana nak buat satu copywriting yang berpengaruh dan menyentuh emosi. Dan yang paling penting santai dan bercerita (Storytelling).

Kesilapan ramai orang bila mereka membuat ayat iklan yang terlalu baku dan terlalu fokuskan kepada produk dan ciri produk yang ada. Tidak langsung menyentuh masalah prospek dan manfaat yang bakal mereka dapat.

Mudahnya Copywriting

Apa anda bakal belajar dalam eBook ni?Kalau sebelum ni anda buat ayat iklan ikut sedap hati dan ikut logik akal, eBook ni akan dedahkan yang anda perlukan struktur yang betul dalam membuat ayat iklan.

Ini adalah perkara penting yang saya highlightkan dalam eBook ni:

  • Siapa sasaran anda dan apa jenis ayat iklan yang sesuai?
  • Kenali produk dan servis anda dengan teknik F.A.B
  • Struktur dan elemen penting dalam ayat iklan
  • Headline untuk pastikan prospek terus membaca
  • Pantang larang dalam menulis ayat iklan
  • Perkataan yang sepatutnya ada dalam ayat iklan

Belajar kenal pelanggan sebelum menulis

Bahaya menulis tanpa kenal siapa sasaran anda. Umapama nak tulis surat tapi tak tahu kepada siapa anda nak surat itu dihantarkan. Anda akan kering idea untuk hasilkan copywriting tanpa kenal sasaran pelanggan anda.

Kenal produk sebelum menjual

Kenalpasti masalah yang produk anda nak selesaikan dan bukan senaraikan SEMUA ciri produk anda. Dalam menulis ayat iklan fokuskan lebih kepada kelebihan dan manfaat produk. Kesilapan ramai peniaga terlebih fokus kepada ciri produk yang pelanggan kurang ambil tahu.

Susun struktur ayat iklan

Antara sebab copywriting tak menjadi adalah struktur yang tidak betul. Struktur ayat iklan yang berterabur akan membuatkan pembaca mudah bosan dan langsung tidak tertarik dengan apa yang anda tawarkan.

Headline umpan pelanggan

Perkara paliang penting dalam beriklan adalah headline yang dapat menarik minat pembaca dalam masa kurang 3 saat. Macam mana nak hasilkan headline yang boleh buatkan pelanggan berhenti scroll facebook semata-mata nak tahu apa yang anda tawarkan?

Patuh pantang larang fesbuk

Dalam beriklan di fb anda perlu ingat yang anda menggunakan platform orang lain. jadi pastikan anda ikut peratuan yang tuan rumah sediakan untuk anda beriklan. Dalam eBook ni saya ada senaraikan perkataan-perkataan yang di haramkan guna dalam copywriting anda dan perkataan yang digalakkan.

Masukkan elemen emosi dalam copywriting

Macam mana nak tambat hati pelanggan denagn copywriting? Ebook ni saya dedahkan teknik yang saya guna dari dulu cara bagaimana nak buatkan prospek beremosi ketika membaca copywriting anda.

Ini tak cukup untuk anda, ada lagi hadiah best yang kami nak bagi:

  • BONUS PERCUMA : 25 Copywriting anda boleh copy & paste
  • BONUS PERCUMA: Akses kepada Bank Copywriting (unlimited copywriting) bernilai RM299

Bukan tu je, yang ni pun kami nak berikan percuma!

JANGAN RISAU, SEMUANYA PERCUMA UNTUK PEMBELI “MUDAHNYA COPYWRITING”

FOLLOW UP & URGENCY

Ebook bernilai RM75 ni saya dedahkan teknik yang saya dan team sale saya gunakan untuk hasilkan jualan ratusan ribu sebulan. Apa konten follow up? Bila nak follow up? Apa nak buat sebelum follow up? Semuanya ada dalam Ebook ni dan anda akan dapat secara PERCUMA.

BINA SKRIP JUALAN

Pernah tak anda dapat bluetick? ataupun anda dah terangkan tentang produk anda akhirnya prospek diam tanpa jawapan? Anda ada masalah nak close prospek. Ebook bernilai RM149 ni akan mengajar anda cara yang terbaik untuk membuat ayat jualan. PERCUMA untuk anda. 

AKSES PREMIUM KE DALAM BANK COPYWRITING

Di sini saya menyimpan dan kumpul semua copywriting yang saya gunakan untuk iklan klien-klien saya daripada pelbagai niche perniagaan termasuklah travel, servis, skincare, kesihatan, makanan dan banyak lagi.

Anda boleh gunakan copywriting yang ada dalam ni dan ubah ikut kesesuaian bisnes anda. Ya, saya berikan percuma.

INI NILAI SEBENAR SEMUA YANG ANDA AKAN DAPAT

RM94
RM75
RM149
RM399

ANDA SEPATUTNYA BAYAR

RM717

UNTUK SEMUA EBOOK & BONUS NI

Tapi, anda tak perlu keluarkan duit sebanyak RM717 untuk dapatkan semuanya.Saya faham dengan situasi sekrang dan anda perlukan ilmu untuk tingkatkan perniagaan anda. Sebab tu saya nak berikan harga yang semua orang boleh dapatkan! Sebab saya juga seprti anda dulu.

INI ADALAH TAWARAN EARLY BIRD

Jangan lepaskan peluang

Harga 100 terawal RM48 SUDAH HABIS KUTOA

Untuk 100 orang seterusnya...

Cuma

RM58

SAHAJA!

Harga ini saya taknak berikan kepada ramai orang kerana ilmu yang saya kongsikan ni dah bantu ramai orang faham konsep dan stuktur ayat iklan yang dapat menarik pelanggan. Anda sangat bertuah jika masih berpeluang untuk dapatkan dengan harga ini. bertindak sekarang!

Harga untuk 100 orang seterusnya adalah RM78 dan tiada freegift ebook!

SEKEJAP! INI FEEDBACK MEREKA YANG DAH BACA EBOOK NI

F.A.Q

Panduan ini saya tulis sesuai untuk kebanyakkan roduk atau servis. Jika anda tahu apa yang produk atau servis anda tawarkan kepada pelanggan dan anda kenal masalah sasaran pelanggan anda, anda boleh terus tulis ayat iklan bedasarkan panduan ini. Antara bisnes yang sesuai termasuklah produk pakaian, makanan, saloon, jual kereta, takaful, produk digital, penapis air, kelas tuisyen, kecantikan, kesihatan, servis cuci, servis penghantaran dan banyak lagi.

Selepas selesai pembayaran anda akan dapat link ntuk download semua ebook yang diberi melalui email. Sila semak SPAM atau JUNK folder email anda jika tiada dalam Inbox.

Ya, dalam ebook ada 25 contoh copywriting untuk anda dan dalam channel telegram ada lebih lagi contoh copywriting. Dalam channel telegram saya akan sentiasa tambah contoh copywriting dan saya simpan semua copywriting yang saya pernah gunakan dalam channel telegram.

Saya Zaeem, mula berniaga secara online sejak 2016 dan berpengalaman selama 3 tahun sebagai digital marketer. Saya telah menulis beribu copywriting selama pengalaman saya bekerja sebagai digital marketer di beberapa SME di Malaysia antaranya produk kurus, kencing manis, travel, kosmetik dan makanan.

Jika anda ada apa-apa persoalan berkaitan penulisan ayat iklan atau apa boleh trus hubungi saya di 016-297 5039